Trek je plan

INFO

Hallo, Welkom op ons portaal.

Door erg klein zelfstandig te wonen (en geen plaats te hebben voor een wasmachine) bedachten we WASBAR©, maar zochten we ook heel wat tips om wonen op een beperkte oppervlakte leuker, handiger en efficiënter te maken. Waardoor we ook ontdekten dat er nog heel veel zaken waren waarvoor we onze mama's moesten bellen. Precies daarom schreven we „Trek je plan in 50 stappen”. Om andere jongvolwassenen de dure telefoonrekening te besparen.

Intussen wonen we groter, maar doordat we amper thuis zijn ontmoeten we veel mensen en we zien dagelijks veel frustratie ontstaan doordat mensen niet op de juiste manier omgaan. Precies daarom schreven we „Hou je manieren”, een etiquetteboek met een twist. Op dit portaal vind je een pak extra tips!

Voor WASBAR er was reisden we Europa rond op een bijzondere manier. Onvoorbereid. We ontdekten de verschillende steden met behulp van locals en kwamen zo op ongelofelijke locaties en adresjes. Dat doen nog eens over. We nemen jullie op deze site mee op reis, en brengen jullie eind 2015 ons nieuwste boek : „Trek je plan op vakantie" Een doe-gids voor onvoorbereide en onvergetelijke citytrips”. Schrijf je eigen reisverhaal.

Veel leesplezier!

Dries en Yuri.

samen.jpg

CHAMPAGNERIA LA MEDUSA

Hier dronken we een glas Veuve Clicquot en de beste tataki van tonijn die we in jaren aten. Je kan er champagne per glas bestellen, het eten is er subliem en de prijzen, ook al zijn duurder dan in een gewone tapasbar, zijn best oké.

hidden content

Prijs: 20 euro

rating: ★★★☆☆

terug