Door de tips van locals kwamen we op de meest waanzinnige plaatsen. Voor ons dé ultieme bevestiging voor het concept van ons boek. Die ervaring willen we nu delen.

We trekken er in juni en juli 6 keer op uit, telkens met 2 vrienden én ons boek. Onvoorbereid. Onze sympathieke reisgezellen hebben één opdacht: thuiskomen met de beste tips van locals en een hoofdstuk uit Trek Je Plan op vakantie volledig invullen. Bij thuiskomst gaat het boek over naar het volgende duo. Op het einde van de rit hebben we een vol boek en een rugzak vol tips en adresjes. Een verslag van onze reizen vind je tijdens de reizen op onze social media, deze zomer 6 weken op rij in de weekendkrant van Het Nieuwsblad, én uiteraard ook op www.trekjeplan.com

Maar het wordt nog spannender. We boekten onze 6 trips met srprs.me, die vakanties aanbiedt met de bestemming als verrassing. We ontdekken allemaal samen pas op de luchthaven wat onze bestemming wordt. Byebye comfortzone!

Ben je even benieuwd als ons? Dan kan je via onderstaande links mee aftellen en krijg je een update wanneer we onze bestemmingen hebben onthuld! Een week vooraf wordt je geteased met het weerbericht van de bestemming.

De planning:

19 juni : Ellen Kegels & Leslie Hodge

23 juni: Britt Valkenborghs & Rik Boey

25 juni : Lize Feryn & Charlotte Timmers

15 juli : Veerle Dobbelaere & Alain Bokken

22 juli : Eline De Munck & Christophe

30 juli : Eva & Ella Daeleman

Volg ons tijdens onze reizen op snapchat & instagram @drieshenau en @vandenyuri

Ook op vakantie met je bestemming als verrassing? www.srprs.me

 

                           

 

Met dank aan srprs.me, Fujifilm & Eastpak